مقالات

چرا باید سایت داشته باشیم ؟ 8 دلیل برای داشتن سایت

8 دلیل برای داشتن وب سایت

چرا باید سایت داشته باشیم ؟ امروز در این مقاله به 8 دلیل برای داشتن وب سایت خواهیم پرداخت و لزوم داشتن وب سایت برای هر کسب و کاری را بررسی خواهیم کرد پس اگر کسب و کاری دارید و یا قصد راه انداری کسب و کاری را دارید همراه ما باشید تا دلایل راه اندازی را برایتان شرح دهیم .

در دنیای امروز امکان ندارد سایت و یا همان وب سایت به گوشتان نخورده باشد و بدون شک بنا بر نیازهای امروزی و مدرن ، سر و کاری با این صفحات اینترنتی داشته‌اید. اما تا به حال فکر کرده‌اید که وب سایت چیست؟ در این مقاله کوتاه قصد داریم تا نیم نگاهی به مفهوم وب سایت،تفاوت‌های آن با وبلاگ و همچنین انواع آن داشته باشیم.

وب سایت اصطلاحا به جایی در اینترنت گفته می‌شود که یک یا چند صفحه را در خود جای داده است که هریک از صفحات آن نیز دارای محتوا و اطلاعات مختلفی اعم از متن، تصویر، فیلم، فایل های صوتی و… وجود دارد. هر سایتی در دنیای وب، دارای یک آدرس (URL) بوده8 که با وارد کردن آن در مرورگر خود وارد وب سایت می شویم .

وب سایت‌ها نیز به مانند ما انسان‌ها دارای اسمی منحصر به فرد هستند که در دنیای وب به آن‌ها دامنه یا دامین گفته می‌شود. هر سایتی دارای یک دامین و یک شماره شناسایی منحصر بفردیا IP می‌باشد تا از باقی صفحات متمایز شود. همچنین پس از هر دامنه‌ی منحصر به فرد، آدرس سایت دارای یک پسوند می‌باشد که با آن به اتمام می‌رسد. در ایران رایج‌ترین این پسوندها com، ir، org و… می‌باشند.

چرا باید سایت داشته باشیم ؟ 8 دلیل برای داشتن وب سایت

بعد از جواب به سوال اینکه وب سایت چیست نوبت به سوال اینکه چرا باید وب سایت داشته باشیم پاسخ خواهیم داد و 8 دلیل برای داشتن وب سایت ؛ اگر کسب و کارتان را راه اندازی کرده اید و در جذب مشتری بیشتر عاجز مانده اید کافیست کسب و کارتان را به فضای اینترنت بیاورید تا با بازدید بیشتر ، مشتری بیشتر جذب کنید البته سایت ها به خودی خود در گوگل نمایش داده نمی شوند و بعد از راه اندازی سایت ، محصول گذاری و تولید محتوا و سئو سایت جزو کارهاییست که بایستی انجام دهید تا سایتتان به درآمد برسد .

اولین دلیل : فروشگاه 24 ساعته و بدون تعطیلی !

سایت شما در هر زمان از روز باز است و همواره اطلاعات و محصولات یا خدمات شرکت شما را در تمامی ساعات شبانه روز و روزهای تعطیل در اختیار کاربران و مشتریان قرار می دهد و آنها اطلاعات مورد نیاز را در مورد شرکت بدست می آورند.

سایت‌ها همواره آنلاین هستند، هرگز آفلاین نمی‌شوند و خاموشی ندارند و همیشه در دسترس مشتریان هستند. سایت‌ها به‌صورت تمام‌وقت اطلاعات موردنیاز کاربران در مورد محصولات و خدمات شما را در اختیارشان قرار می‌دهند. در واقع داشتن وب‌سایت مانند داشتن یک کارمندی است که در کل سال بدون تعطیلی و خستگی به کار خود ادامه می‌دهد و پاسخگوی مشتریان است. با داشتن یک وب‌سایت می‌توان به کسب‌وکار و شغل و همچنین درآمد خود رونق دهیم. دردسترس‌بودن وب‌سایت یکی از مهم‌ترین دلایل داشتن یک وب‌سایت است.

دومین دلیل : کاهش هزینه نهایی 

دلیل اینکه فروشگاه های اینترنتی قیمت پایین تری نسبت به فروشگاه های فیزیکی دارند هزینه خود فروشگاه مانند : هزینه اجاره ، هزینه آب و برق و گاز و دکوراسیون فروشگاه ، و…. می باشد که اگر حتی فروشی نداشته باشید بایستی این هزینه ها را پرداخت کنید . البته این پایان قصه نیست  و اگر فروشتان بیشتر شود به همان اندازه بایستی فروشنده و مغازه بزرگتر اجاره کنید .

اما در فروشگاه اینترنتی اینگونه نیست و هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی بسیار ارزان می باشد و در بدترین حالت یک بیستم مبلغ راه اندازی فروشگاه فیزیکی است .

سومین دلیل : پاسخگویی سریع تر به مشتریان !

یکی از دلایل اینکه بایستی برای کسب و کارتان سایت راه اندازی کنید پاسخگویی سریع تر و ارائه خدمات بهتر به مشتریانتان است با استخدام دو نفر می توانید تا 300 مشتری را در روز جوابگو باشید و خدمات مد نظرشان را ارائه دهید . 

چهارمین دلیل : بازاریابی بهتر و سریع تر

سایت شما بازاریاب 24 ساعته شماست و موتورهای جستجو مانند گوگل ، یاهو،… بدون هزینه برای شما بازاریابی می کنند. طبق آمارهای معتبر منتشر شده، 78% از مردم قبل از خرید، از اینترنت و به طور خاص موتورهای جستجو برای تحقیق درباره آن استفاده می‌کنند. در ایران مدیران خرید شرکت‌ها نیز از گوگل برای تحقیق استفاده می‌کنند و در نهایت شرکت‌هایی را انتخاب خواهند کرد که علاوه بر دیده‌شدن در اینترنت، بتوانند محتوا و اطلاعات کافی را در مورد محصول یا خدماتی که ارائه می‌دهند عرضه کنند.

8 دلیل برای داشتن وب سایت

 

قطعاً شما هم می‌دانید که دنیای امروز، داشتن یک سایت به‌تنهایی کافی نیست. اگر شما زیباترین، سریع‌ترین و ایمن‌ترین سایت دنیا را داشته باشید؛ اما سایتتان، بیننده‌ای نداشته باشد و یا نتواند نظر کاربران خود را جلب کند این سایت هیچ ارزشی نخواهد داشت. برای اینکه سایت شما بتواند شما را به موفقیت برساند باید سه کار را انجام دهید:

  1. هدایت کاربران اینترنتی به سایت
  2. نگه‌داشتن کاربر بر روی سایت و ارائه اطلاعات مناسب
  3. تبدیل کاربر به مشتری (افزایش نرخ تبدیل سایت)

با بازاریابی و سئو می توانید چند برابر فروشگاه اینترنتی محصولاتتان را بفروشید . برای راه اندازی فروشگاه تان کافیست با در ارتباط باشید و یا از طریق لینک زیر با ما ارتباط بگیرید

مهم‌ترین روش‌های بازاریابی اینترنتی:

  1. تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی
  2. فروش مستقیم کالاها در سایت دوستان و یا شرکا
  3. ایجاد یک سایت

در آمد خود را افزایش دهید امروزه شرکتها و افراد بسیاری هستند که فقط از طریق وب سایت فعالیت می کنند و عمده درآمد آنها از طریق وب سایت و مشتریان آنلاین است.

ششمین دلیل : کاهش هزینه تبلیغات

ششمین دلیل از 8 دلیل برای داشتن وب سایت هزینه تبلیغات است ؛ با راه اندازی سایت در هزینه تبلیغات صرفه جویی می شود، هر بار که محصولات شما ارتقا پیدا می کنند ، چقدر هزینه صرف چاپ مجدد بروشورها، راهنمای محصولات و اطلاع رسانی به مشتری های قدیمی خود می کنید!

در حالیکه هزینه بروز رسانی سایت قابل قیاس با هزینه های چاپ نمی باشد، در عین حال که گستره وسیع تری را نیز هدف قرار می دهد.

یک ‌سوم مردم جهان از اینترنت استفاده می‌کنند تبلیغات در اینترنت و معرفی سایت شما نسبت به سایر رسانه ها مانند رادیو، تلویزیون، مجلات و بیلبردها به مراتب ارزانتر می باشد.

فراموش نکنید که هرگز قادر به ارائه کالا و خدمات خود به مردم نخواهید بود مگر اینکه حضور خود را پیاپی یادآوری نمایید.

هفتمین دلیل : فروش خدمات بدون محدودیت جغرافیایی

با داشتن وب سایت فروشگاهی یا خدماتی یا … می توانید به تمامی مختاطبان هدفتان در جای جای دنیا خدماتتان را ارائه و یا محصولاتتان را بفروشید . امروزه یکی از راههای فعالیت در خارج از مرزهای کشور داشتن یک سایت چند زبانه است که می توان به راحتی تجارت خود را گسترش داد و به بیرون از مرزها برد و تقریبا هیچکس نمی تواند مدعی فعالیت خارج از مرزهای جغرافیایی شود در حالی که وبسایتی ندارد.

هشتمین دلیل : ارتباط آسان با مشتری

اظهار نظر در محیط شبکه اینترنت برای همه آسان تر از گفتگوی تلفنی یا نوشتن نامه است. بنابراین خیلی بیشتر با مشتریان خود در تماس خواهید بود.

همه این ها گوشه ای از فواید وجود یک شعبه آنلاین از کسب و کار شما در بستر اینترنت است. ما توصیه می کنیم از همین حالا شروع کنید.

  • نحوه تهیه یک وب‌سایت خوب از سایت آماده
  • با پیشرفت سریع تکنولوژی و به‌وجودآمدن ابزارهای دیجیتالی، کارها بسیار ساده‌تر از قبل شده‌اند. کارهایی که قبلاً امکان‌پذیر به نظر نمی‌رسیدند یا به‌سختی قابل انجام بودند، امروزه به‌راحتی و حتی با حرکت تنها یک انگشت روی صفحه تلفن‌های هوشمند انجام می‌گیرند. ساخت وب‌سایت حرفه‌ای یکی از همین کارهای پیچیده است که امروزه به‌سادگی قابل انجام است. با به‌وجودآمدن سایت سازها هرکسی می‌تواند وب‌سایتی برای خود بسازد که کاملاً کاربردی باشد و بازدیدکنندگان را تحت‌تأثیر قرار دهد. حتی اگر هیچ‌دانشی در زمینه کامپیوتر و طراحی سایت نداشته باشید نیز می‌توانید به سراغ ساخت وب‌سایت حرفه‌ای برای خود بروید.برای داشتن یک وب‌سایت خوب باید به مراحل ساخت آن توجه زیادی داشته باشیم. در ادامه به مراحل قدم‌به‌قدم ساخت یک وب‌سایت خوب می‌پردازیم:
    • هدف خود، برای ساخت یک وب‌سایت خوب را مشخص کنید.
    • یک سایت ساز مناسب برای خرید سایت انتخاب کنید.
    • یک قالب مناسب برای سایت خود مشخص کنید.
    • انتخاب نام دامنه مناسب (مقاله انتخاب بهترین دامنه برای سایت)
    • محتوای خود را به‌درستی وارد سایت کنید.
    • برای داشتن یک وب‌سایت خوب به صفحات اصلی توجه ویژه داشته باشید.

یک سایت بخرید و فعالیت خود در فضا اینترنت شروع کنید. می توانید برای آگاهی بیشتر از این که چه سایتی برای شما مناسب است پست مربوط به (سایت مناسب کسب وکار من کدام است؟) را مطالعه نمایید.

داشتن وب‌سایت چه مزایایی می‌تواند داشته باشد؟

  • فراگیری اینترنت
  • فروشگاهی بدون محدودیت زمانی
  • رفتن به فراتر از مرز
  • صرفه‌جویی در هزینه‌های راه‌اندازی
  • ارائه نمونه کار
  • بازاریابی اینترنتی
  • برقراری ارتباط با مشتری
  • برندسازی
  • مشتریان هدفمند
  • کسب درآمد جانبی

چگونه یک کسب‌وکار اینترنتی را اندازی کنیم؟

  • توانایی‌های خودت را بشناسید
  • انتخاب حوزه کاری
  • تحلیل رقبای خود و بررسی عملکرد آنها
  • راه‌اندازی وب‌سایت
  • تولید محتوای مرتبط و جذب مشتری هدفمند

نظر (1)

  1. مهیا علی محمدی
    26 آبان, 1396 پاسخ

    مطلب جالب جذابی بود

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *